Onze diensten

We bieden meerdere diensten aan om Uw onderneming de volgende stap te laten maken.

Supply chain optimalisatie

Uw onderneming is speciaal en daar heeft U gelijk in. Het is tenslotte Uw onderneming! De financiën zijn op orde, de voorraad is op pijl, de productie zit lekker vol en de marges zijn goed. Natuurlijk is er ruimte voor verbetering en die gaat u zeker vinden. Wij kunnen U daarbij helpen. Wij zijn daar goed in. Net als bij bedrijven waar het even minder gaat op bepaalde vlakken, helpen wij ook de bedrijven waar het goed loopt. Al is het maar even om te sparren.

We kijken graag met U mee naar totale supply chain. Denk hierbij dus niet alleen aan Uw logistieke supply chain, maar ook de financiële supply chain. Dit doen we door de voorraadniveaus te optimaliseren, effectieve debiteuren- en crediteurenprocessen te implementeren en gebruik te maken van technieken voor supply chain-financiering kunnen organisaties de cashflow verbeteren, de behoefte aan werkkapitaal verminderen en de algehele liquiditeit verbeteren.

Inkoopbesparingen

“Een euro besparen aan de inkoop kant staat gelijk aan twee euro’s aan de verkoop kant.” Laat daarom onze inkopers uw verkopers helpen zodat uw financiele afdeling een betere P&L kan raporteren. Wij analyseren uw spend en geven U aan waar en hoe we geld voor U gaan ophalen. We nemen contact op met Uw huidige en mogelijke nieuwe leveranciers en helpen waar nodig met de implementatie. 

Kostprijs calculaties

Draai-, frees- en plaatwerk

Voor Uw organisatie zijn de cijfers van groot belang, maar hoe kunt U deze bepalen als u deze niet kunt berekenen? Zit U dan wel goed met Uw verkoopprijs en marge? 

Een kostprijs calculatie van mechanische delen is meer dan alleen eenmalige kosten, set-up prijs en stuksprijs. Bij een goede kostprijs calculatie voor draai-, frees- en plaatwerk kijken wij net een stapje verder.

  • Is het product maakbaar?

  • Is het juiste materiaal geselecteerd?

  • Hoe groot is de behoefte?

  • Wat is de optimale seriegrote?

  • Hoe kan ik de bewerkingstijd zo laag mogelijk krijgen?

  • Welke machines kunnen hiervoor het beste gebruikt worden?

 

De workshops

Donderdag 4 april geven we weer de workshop BASIS KOSTPRIJS CALCULATIES MECHANICA VOOR INKOPERS.

Je merkt in de markt dat een goede mechanische kostprijscalculator een uitstervend ras is. Waar je voorheen mensen uit de productie met mechanisch inzicht geschoold werden in het calculeren, merk je nu dat deze mensen steeds lastiger te vinden zijn.

We bieden meerdere vormen van workshops aan om u en uw team te leren calculeren.
Afhankelijk van kennis en niveau kunt u ervoor kiezen te beginnen bij de basis en doorgroeien naar een gevorderd niveau.

Als kennisdrager bent u als  inkoper, cost-engineer of engineer in staat een betere inschatting te maken voor uw klant of uw eigen organisatie. Dit gaat u als bedrijf veel financiële voordelen opleveren.

Interim oplossingen

Met ons interim netwerk kunnen wij de tijdelijke versterking aanbieden die Uw organisatie nodig heeft. Dit kan op vele niveaus. Uit eindelijk is het met 1 doel en dat is rendabel zijn voor uw organisatie.

klaar om met uw bedrijf de volgende stap te zetten?

Neem vandaag contact met ons op om de eerste wint te nemen

Ga naar de inhoud